Webinarer i august

Webinar om spil, motivation og læring d. 31. august

Webinar med Thorkild Hanghøj. Thorkild beskriver indholdet i webinaret således:

”Jeg forsker i brugen af spil i undervisningen og vil fortælle om forholdet mellem spil, læring og motivation og forskellige didaktiske måder at bruge spil på. På den baggrund vil jeg gennemgå forskellige eksempler på spil i undervisningen. Eksemplerne indbefatter både brugen af spildynamikker (gamification), men også forskellige spilformater som f.eks. kommercielle computerspil, it-støttede debatspil og problembaseret spildesign.”

Thorkild Hanghøj er lektor på Aalborg Universitet København og har mere end 10 års erfaring med at forske i brugen af spil i undervisning samt udvikling af læringsspil og undervisningsmaterialer om emnet.

Deltagende lukkes ind fra 14.50.

Link til webinar: https://evidencenter.adobeconnect.com/spil/

Deltagelse i webinaret er gratis og kræver ikke tilmelding.

Webinar om Flipped Classroom d. 23. august

Mette Risgaard Olsen deler erfaringer med Flipped Classroom og giver gode råd til undervisere, som gerne vil arbejde med Flipped Classroom. Mette tager afsæt i erfaringer fra forskningsprojektet ”Flipped Classroom – muligheder og barrierer”, som fandt sted fra august 2014 – februar 2016.

Mette Risgaard Olsen er lektor på Innovations- og forskningsafdelingen på Erhvervsakademi Aarhus og projektleder på forskningsprojektet ”Flipped Classroom – muligheder og barrierer”.

billede

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s