Invitation: Netværkskonference om Flipped Classroom

kvinder-ved-pc

– erfaringer og perspektiver

Region Midtjylland, eSkoler Midt, eVidenCenter og Århus Købmandsskole inviterer sammen med Silkeborg Gymnasium til den anden netværkskonference om digital læring på ungdomsuddannelserne, denne gang med Flipped Classroom som tema. Konferencen giver eksempler på erfaringerne med Flipped Classroom, perspektiver fra forskningen og inviterer til en dag med debat, inspiration og refleksion – og ikke mindst mulighed for networking.

Fokus på dagen
Flemming B.Olsen, ph.d. og gymnasielektor, SDU, stiller under overskriften Lektier eller ej? fx spørgsmålet om det overhovedet er hensigtsmæssigt, at elever laver lektierne hjemme?
Jens Jørgen Hansen, Lektor, SDU, holder oplæg om Læringsdesign i Flipped Classroom – hvordan iscenesætte varierede, differentierede og udfordrende læringsaktiviteter? og præsenterer en række didaktiske greb til håndtering af læringsaktiviteter i et Flipped Classroom læringsmiljø.
Derudover præsenterer nogle af projektdeltagere fra regionsprojektet eSkoler Midt deres erfaringer, der både handler om fremstilling og organisering af videomateriale, der egner sig til brug i Flipped Classroom, og deres erfaringer med, hvilke didaktiske overvejelser man gør og bør gøre sig omkring undervisningens forskellige metoder.
Dagen afsluttes med en paneldebat, hvor deltagere og oplægsholdere får mulighed for at drøfte forskellige perspektiver på og erfaringer med Flipped Classroom. Roland Hachmann, University College Syddanmark, er moderator i forhold til projektpræsentationerne.  Centerchef Michael Lund-Larsen og medarbejdere fra eVidenCenter vil facilitere dagen.

Tid: Tirsdag den 11. november kl. 9-15.15

Sted: Silkeborg Gymnasium, Oslovej 10, 8600 Silkeborg

Målgruppe: Ledere, undervisere, uddannelsespolitikere og andre uddannelsesinteresserede

Tilmelding: Der er desværre ikke flere ledige pladser

Download Program netværkskonference Flipped Classroom

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s